dimecres, 3 de març del 2010

PASSAREL.LA DE NÚVIES I DEMOSTRACIÓ A "ELISABETH ROSELLÓ" PASARELA DE NOVIAS Y DEMOSTRACIÓN EN "ELISABETH ROSELLÓ"




Diumenge i dilluns l'empresa ELISABETH ROSELLÓ va organitzar una passarel.la de núvies i una demostració de treballs nupcials a les instal.lacions de Mercabarna-flor a càrrec dels prefessors de l'Escola d'Art Floral de Catalunya, i equip creatiu de l'empresa, Daniel Santamaría, Jordi Abelló, Francesc Porres i Alex Segura juntament amb en Jesús Roselló.
L'acte va aplegar a més de 300 persones vingudes des de tota Espanya que van poder gaudir d'un gran espectàcle floral. Diumenge la passarel.la va estar dividida en dues parts, al matí es van poder veure treballs de colors més clàssics i a la tarda treballs de colors més actuals. Rams de núvia, prendidos, tocados i la decoració d'un cotxe plens de disseny, estil i art floral.
Dilluns a la demostració es van poder veure diferents propostes per a la decoració de taules i cerimònies.

Domingo y Lunes la empresa ELISABETH ROSELLÓ organizó en las instalaciones de Mercabarna-flor una pasarela de novias y una demostración de trabajos nupciales a cargo de los profesores de la Escola d'Art Floral de Catalunya, y equipo creativo de la empresa, Daniel Santamaría, Jordi Abelló, Francesc Porres y Alex Segura juntamente con Jesús Roselló.
Al acto asistieron más de 300 persona venidas desde toda España que pudieron disfrutar de un gran espectáculo floral. Domingo la pasarela estuvo dividida en dos partes, por la mañana se vieron trabajos de colores más clásicos y por la tarde trabajos de colores más actuales. Ramos de novia, tocados, prendidos y la decoración de un coche llenos de diseño, estilo y arte floral.
El lunes en la demostración se pudieron ver diferentes propuestas para la decoración de mesas y ceremonias.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada