dimarts, 2 de març de 2010

PRESENTACIÓ DE PROYECTES DE 3er - PRESENTACIÓN DE PROYECTOS DE 3ºEl passat Dijous 25 de Febrer al recinte de l'Escola es va fer la presentació dels projectes de fí de curs dels alumnes de 3er. Aquest any el projecte consistía en la creació i realització d'un aparador sobre un tema a escollir per el propi alumne. Els treballs florals a realitzar eren: un treball de gran dimensió, un centre de taula, un ram de mà, un ram de núvia i una sèrie.
El resultat final va ser espectacular !

El pasado 25 de Febrero en las instalaciones de la Escola se realizó la presentación de los proyectos de fin de curso de los alumnos de 3º. Este año el proyecto consistió en la creación y realización de un escaparate sobre un tema escogido por el propio alumno. Los trabajos florales a realizar eran: un trabajo de grandes dimensiones, un centro de mesa, un ramo de mano, un ramo de novia y una serie.
El resultado fue espectacular!

Fuencisla Cabello de Madrid va presentar un projecte inspirat en la Tardor.
Fuencisla Cabello de Madrid presentó un proyecto inspirado en el Otoño.Mireia Seguí de Barcelona va presentar un projecte inspirat en l'Hiver.
Mireia Seguí de Barcelona presentó un proyecto inspirado en el Invierno.


Palmira Cano de Manresa (Barcelona) va presentar un projecte inspirat en la Tardor.
Palmira Cano de Manresa (Barcelona) presentó un proyecto inspirado en el Otoño.


Cristina Vazquez de Vilassar de Mar (Barcelona) va presentar un projecte inspirat en Gaudí.
Cristina Vazquez de Vilassar de Mar (Barcelona) presentó un proyecto inspirado en Gaudí.Carlos Javier Curbelo de Tenerife va presentar el seu projecte inspirat en el Carnestoltes.
Carlos Javier Curbelo de Tenerife presentó su proyecto inspirado en el Carnaval.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada