dissabte, 10 d’abril del 2010

PRESENTACIÓ DE L'EXPOSICIÓ "METAMORFOSIS DEL LLIBRE 3.0"

El FAD d'una forma general i la Montse Bolet d'una forma particular ens plau convidar-vos a la inauguració de l’exposició Metamorfosis del llibre 3.0, que tindrà lloc el proper dijous dia 15 d’abril, a les 19:30h a la Cripta del FAD. En la tercera edició d’aquest projecte expositiu podreu gaudir de 41 peces d’artistes molt interessants. En l’exposició, trobareu, com a artistes convidats, a Joan Miró, Antoni Tapies, Joan Brossa, Frederic Amat, Enric Miralles, John Cage, Mar Arza, Helena Gascón i Eva Vila. A continuació teniu més informació sobre l’esdeveniment.





Metamorfosis del llibre 3.0 és la tercera mostra d’un seguit d’exposicions que es realitzaran a diferents llocs d’Espanya amb la finalitat d’exposar llibres d’artista i llibres objecte de creadors d’àmbit nacional i internacional que s’han destacat per les seves particulars contribucions al nodrit món de l’”art del llibre”.

El títol “Metamorfosis” fa referència a les múltiples transformacions que pot patir “un llibre”. En certa manera, és com quan un cuc de seda, amb les diferents fases que impliquen la seva evolució, acaba transformant-se en una papallona. Per aquesta raó, l’exposició es concep en diferents etapes que s’esdevenen en diversos llocs de la nostra geografia.

L’objectiu primordial d’aquestes metamorfosis és el d’homenatjar el llibre d’artista o llibre objecte, entenent que el llibre d’artista agafa com a “suport” el llibre, mentre que el llibre objecte l’agafa com a “concepte”.

Les aportacions dels diferents creadors hauran de respondre a l’essència de l’origen etimològic de la paraula “llibre” (liber), a la llibertat més plena de l’artista davant l’acte creatiu.

Us esperem a la inauguració del dijous 15 de abril a les 19.30h!!!

La mostra tindrà com a espai expositiu la Cripta del FAD i es desenvoluparà entre el 15 d’abril i el 2 de maig de 2010, coincidint amb la diada de Sant Jordi.

L’exposició serà del 15 al 30 de abril.

Seleccionats: Andrea Nacach, Annie Michie, Antoni Tàpies, Antonia Palau, Artur Muñoz, Assumpció Espada, Aurèlia Muñoz, Carmen G. Palacios i Manuela Martínez, Dario Zeruto, Elisabeth Castañón, Enric Miralles i Benedetta Tagliabue, Escola d’Art del Treball, Eulàlia Oliver, Eva O. Alpiste, Eva Vila, Frederic Amat i John Cage, Georgina Aspa i Javiera Pintocanales, Helena Gascón, Hélène Genvrin, Imanol Ossa, Joan Brossa, Joan Miró, Juan Moreno, Laia Llach i Solange Morello, Luesma-Vega, Madola, Mar Arza, Maria Pujol, Mariona Sanahuja, Mercè Ibarz, Meritxell Tembleque i Joaquim Falcó, Montse Bolet, Montserrat Altet, MX Ediciones 1010, Núria Farré, Pilar Cerdà, Roser López, Taller Tasmania, Teresa Pla, Teresa Rosa, Ximena Pérez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada