diumenge, 23 de maig de 2010

CURS IL.LUSIÓ FLORAL: 5 DIES, 5 BODES CURSO ILUSIÓN FLORAL: 5 DÍAS, 5 BODASLa setmana passada es va celebrar a les instal.lacions de l'Escola a Barcelona el monogràfic "5 dies, 5 bodes" impartit per en Daniel Santamaría. Ha estat un curs molt variat i plé d'idees, totes elles amb una gran personalitat i originalitat, i s'han pogut veure tot tipus de treballs pensats per aquesta celebració: centres de taula, grans dimensions, composicions per al cotxe, rams de núvia i composicions per esglèsies.

La semana pasada se celebró en las instalaciones de la Escola en Barcelona el monográfico "5 días, 5 bodas" impartido por Daniel Santamaría. Ha sido un curso muy variado, lleno de ideas, todas ellas de una gran personalidad y originalidad, y se han podido ver todo tipo de trabajos pensados para esta celebración: centros de mesa, grandes dimensiones, composiciones para el coche, ramos de novia y composiciones para iglesias.

1 comentari:

  1. Gracies per els fotos!! Que llastima que podia assistir el curs :( Espero que puc tenir una idea al menys els manifiques fotos d'escola:D
    Petó
    Jukka

    ResponElimina