dimarts, 11 de maig de 2010

DEMOSTRACIÓ FUNERÀRIA A ALEMANYA - DEMOSTRACIÓN FUNERÁRIA EN ALEMANIAEn el número d'aquest mes de maig de la revista alemanya "florieren!" hi podem trobar un article dedicat a la demostració funerària celebrada l'any passat a Buga, un esdeveniment bianual a Alemanya. Els encarregats de demostrar van ser l'actual campió alemany, Nicolaus Peters, la també alemanya Britta Ohlrogge i en Daniel Santamaría. Casdascú d'ells va treballar una gama cromàtica diferent i es van poder veure tot tipus de treballs funeràris: corones, coixins, treballs per a urnes, etc.

En el número de este mes de mayo de la revista alemana "florieren!" podeis encontrar un atículo dedicado a la demostreción funerária celebrada el año pasado en Buga, un acontecimiento bianual en Alemania. Los demostradores fueron el actual campeón de alemán, Nicolaus Peters, la también alemana Britta Ohlrogge y Daniel Santamaría. Cada uno de ellos trabajó con una gama cromática diferente y se pudieron ver todo tipo de trabajos funerários: coronas, cojines, trabajos para urnas, etc.Nicolaus Peters va fer servir les tonalitats càlides per els seus treballs.
Nicolaus Peters utilizó las tonalidades cálidas para sus trabajos.


Els colors liles i malves var ser el escollits per la Britta Ohlrogge.
Los colores lilas y malvas fueron los elegidos por Britta Ohlrogge.En Daniel Santamaría va triar la gama dels blancs i verds per els seus treballs.
Daniel Santamaría escogió la gama de los blancos y verdes para sus trabajos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada