dilluns, 31 de maig del 2010

ENS TRASLLADEM!!! ¡¡ NOS TRASLADAMOS!!



Ara sí!!
Finalment us podem comunicar el trasllat de la seu de l'Escola d'Art Floral de Catalunya a unes noves instal.lacions. Després de desestimar la opció de trasllat al recinte de Mercabarna-Flor,
ara us aninciem que la nova seu de l'Escola serà a "Can Soler". Es tracta d'una masia situada a la falda de Collserola, totalment renovada, rodejada de bosc i vegetació, amb pàrquing i ben comunicada amb el Metro i el Bus. Properament us ampliarem tots els detalls i us oferirem més fotografíes de la nova seu de l'Escola.

¡¡Ahora sí!!
Finalmente os podemos comunicar el traslado de la sede de la Escola d'Art Floral de Catalunya a unas nuevas instalaciones. Después de desestimar el traslado al recinto de Mercabarna-Flor, os anunciamos que la nueva sede de la Escola será "Can Soler". Se trata de una masía situada en las faldas de Collserola, totalmente renovada, rodeada de bosque y vegetación, con parquing y bien comunicada con el Metro y el Bus. Próximamente os ampliaremos todos los detalles y os ofreceremos más fotografías de la nueva sede de la Escola.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada