dimarts, 19 d’octubre de 2010

INAUGURACIÓ DE CAN SOLER - INAUGURACIÓN DE CAN SOLERLes noves instal.lacions de l'Escola d'Art Floral de Catalunya a Can Soler han estat oficialment inaugurades. Tot i qie les classes ja es van iniciar a pricipis de Setembre, no ha esta fins aquest dissabte que l'Escola ha fet l'acte d'inauguració. La cerimònia va constar de dues parts, una més solemne i oficial i un altre de més plàstica i floral. L'acte va aplegar a més de 300 persones i va comptar am els parlaments dels responsables de totes les entitats, Disticte d'Horta Guinardó,Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya, que han fet possible l'instal.lació de l'Escola a Can Soler. Per la seva part l'Alfons Tost i en Daniel Santamaría van idear un petit espectàcle floral que va ser un magnífic final per a la inauguració. Aquest acte no hauría estt possible sense l'implicació i col.laboració dels alumnes de Cicles Formatius, ex-alumnes i professors de l'Escola, gràcies!!


Las nuevas instalaciones de la Escola d'Art Floral de Catalunya en Can Soler han sido oficialmente inauguradas. Aunque las actividades docentes ya se iniciaron a principios de Setiembre, no ha sido hasta el pasado sábado que la Escola ha hecho el acto de inauguración. Esta ceremónia se dividió en dos partes, la primera más solemne y oficial y la segunda con un carácter más plástico y floral. Al acto congregó a más de 300 personas y contó con los parlamentos de los responsables de todas las entidades, Distrito de Barcelona, Ayuntamiento de Barcelona y Generalitat de Catalunya, que han hecho posible la instalación de la Escola en Can Soler.
Por su parte Alfons Tost y Daniel Santamaría idearon un pequeño espectáculo y decoración floral que puso el broche de oro a la inauguración. Este acto no hubiera sido posible sin la implicación y colaboración de los alumnos de Ciclos Formativos, ex alumnos y profesores de la Escola. Grácias!!
La Directora de l'Escola, Roser Bofill, obrint l'acte.
La directora de la Escola, Roser Bofill, abriendo el acto.Imma Mayol, Tinent d'alcalde i Regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona.
Imma Mayol, Teniente de alcalde y Regidora de Medio Ambiente del Ayuntamiento de Barcelona.
Demostració floral i passarel.la de rams de mà.
Demostración y pasarela de ramos de mano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada