dimarts, 30 de març de 2010

COPA DEL MÓN INTERFLORA - COPA DEL MUNDO INTERFLORA

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Shanghai la Copa del Món d'Interflora amb un total de 21 competidors arribats dels 5 continents. La compentició va estar dividida en dues parts, la primera constava de tres treballs, tots ells preparat previament pels participants, i consistíen en un Treball de Taula sota el lema "Te per a dos", un Ram de Núvia "Perles de l'Orient" i un Treball Al.legòric amb el lema "Flors de l'Orient". Una vegada puntuats aquests primers treballs només els 10 millors classificats accedíen a la segona fase de la competició on els concursants havíen de realitzar un Ram de Mà i una Composició, tots dos sorpresa.
El guanyador ha estat el noruec Stein Are, el segon classificat ha estat el koreà Chang Sung i la tercera plaça ha estat per la suïssa Yvonne Roth.
El representant d'Espanya, Fernando Espadas, ha obtingut una més que meritòria 6ª posició, encara que va estar a punt de fer história, ja que va passar a la segona ronda classificat en 4ª posició. Felicitats, campió!!!Este fin de semana se celebró en Shanghai la Copa de Mundo de Interflora con un total de 21 participantes llegados de los 5 continentes. La competición estaba dividida en dos partes, la primera constaba de tres trabajos, todos ellos preparados previamente por los participantes, y consistían en un Trabajo de Mesa bajo el lema " Té para dos", un Ramo de Novia "Perlas del Oriente" y un Trabajo Alegórico con el tema de " Flores de Oiente". Una vez puntuados estos trabajos tan solo los 10 primeros clasificados accedían a la segunda fase de la competición donde debían realizar un Ramo de Mano y una Composición, los dos sorpresa.
El Ganador ha sido el noruego Stein Are, el segundo clasificado fue Chang Sung de Korea y la suiza Yvone Roth obtuvo la tercera plaza.
El representante español, Fernando Espadas, quedó clasificado en una más que meritoria 6ª posición, aunque estuvo a punto de hacer historia, ya que pasó a la segunda ronda clasificado en 4ª posición. ¡¡Felicidades, campeón!!


Stein Are Hansen de Noruega, guanyador de la Copa del Món d'Interflora.
Stein Are Hansen de Noruega, ganador de la Copa del Mundo de Interflora.Treball de Taula.
Trabajo de Mesa.Ram de Núvia.
Ramo de Novia.Treball Al.legòric.
Trabajo Alegórico.Chang Sung Won de Korea, 2n classificat.
Chang Sung Won de Korea, 2º clasificado.Treball de Taula.
Trabajo de Mesa.Ram de Núvia.

Ramo de Novia.Treball Al.legòric.
Trabajo Alegórico.
Yvonne Roth de Suïssa, 3ª classificada.
Yvonne Roth de Suiza, 3ª clasificada.Treball de Taula.
Trabajo de Mesa.Ram de Núvia.
Ramo de Novia.


Treball Al.legòric.
Trabajo Alegórico.Fernando Espadas, representant d'Espanya.
Fernando Espadas, representante de España.Treball de taula.
Trabajo de mesa.


Ram de Núvia.
Ramo de Novia.Treball Al.legòric.
Trabajo Alegórico.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada